W związku z urlopami producentów czas realizacji może się wydłużyć -
w przypadku marki Serwin, Lagarro do około 14 dni roboczych, w przypadku marki Paula, Stivali do około 30 dni roboczych.

Półbuty męskie skórzane czarno-czerwone SERWIN

Nowy produkt

Cena:

229,99 zł


  • DostępnośćNa zamówienie
    Czas wysyłkido 6 dni roboczych
    Materiał zewnętrznySkóra naturalna
    Materiał wewnętrznySkóra naturalna

Do ulubionych

  • Czarne półbuty męskie, skórzane z czerwonymi elementami, polskiego producenta, ze sportowym charakterem. Półbuty męskie wykonano z najwyższej jakości skóry naturalnej, wyściełano je miękką wkładką. Podeszwa ma 1,5 cm grubości i jest wygodna oraz elastyczna.

    Rozmiary:

    39 - 26,0cm
    40 - 27,0cm
    41 - 28,0cm
    42 - 28,5cm
    43 - 29,5cm
    44 - 30,0cm
    45 - 30,5cm

    Grubość podeszwy - około 1,5 cm

    Rozmiarówka lekko zawyżona
    (rozmiar 39 pasuje na stopę 39,5-40)


    Towar dostępny na zamówienie, czas realizacji 1-6 dni roboczych + dostawa.

  • Kategoria Półbuty męskie
    DostępnośćNa zamówienie
    Czas wysyłkido 6 dni roboczych
    Materiał zewnętrznySkóra naturalna
    Materiał wewnętrznySkóra naturalna
    Rodzaj podeszwyPłaskie
    KolorCzarny
    Kategoria cenowa produktuOptymalny
    Dodatkowe informacjeProdukt polski ręcznej produkcji
    DostawaDarmowa dostawa za zakupy powyżej 300zł
    Zwrot14 dni na zwrot
    Gwarancja2 lata gwarancji
  • Napisz opinię

    Półbuty męskie skórzane czarno-czerwone SERWIN

    Półbuty męskie skórzane czarno-czerwone SERWIN

    Półbuty męskie, skórzane, sportowe, polskiego producenta, wykonane z najwyższej jakości skóry naturalnej.

  • Zanim zapytasz, zobacz: Najczęściej zadawane pytania
    Półbuty męskie skórzane czarno-czerwone SERWIN

    Półbuty męskie skórzane czarno-czerwone SERWIN

    Półbuty męskie, skórzane, sportowe, polskiego producenta, wykonane z najwyższej jakości skóry naturalnej.

    Uzupełnj wszystkie pola przed wysłaniem pytania. :

    * Wymagane pola

30 innych produktów w tej samej kategorii: